fbpx

Forretningsbetingelser

Betaling
BEER TEE modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
BEER TEE bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Alle ordrer bliver afsendt inden for 1-2 hverdage. BEER TEE leverer til døren.
Leveringen koster 39 kr, medmindre den samlede ordrer er over 500 kr, hvorefter der er fri fragt.
Den forventede leveringstid ligger på 5-10 dage, og er ordren ikke modtaget indenfor denne tidsramme, bedes du tage kontakt til os igennem kontaktformularen på siden “kontakt” eller via email: beertee.dk@gmail.com

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
BEER TEE vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til beertee.dk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden ”kontakt”

Fortrydelsesret og returnering
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på BEER TEE.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på beertee.dk@gmail.com eller i kontaktformularen på siden ”kontakt”. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage pr. mail på beertee.dk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden ”Kontakt”

Luk menu
×
×

Kurv